Visit Sexy blog, influenza!

Cerita Lucah Melayu
Koleksi cerita kisah seks, cerita berahi, cerita bogel, Melayu negri Jiran, Melayu Boleh, Seri Lucah


Fantasi Bersama Honey

Nie pula cerita latest yang aku dapat malam tadi.Stim jugak membacanya & kitorang baca beramai ramai. Nama saya yang sebetulnya ialah Norlia dari Parit Jawa,Muar.Usia 17 tahun dan sekolah di TIGS,JB.Nak kenalan?Tak payahlah.Carilah sendiri sesiapa yg. ada di JB nih.OK cerita nih cerita pertama yang kami terima melalui sistem email baru kami dan ada member sorang tu di Ketereh,Kelantan siap masturbate lagi.Tah ape-ape lah.Buat ADAM yang tulis cerita nih..Kalau gang bang nak tak?OK bacalah seterusnya cerita dari Adam ni

Malam itu selepas sahaja membaca Halaman Ranjang Honey, aku terus menghantar email pada kau...."Honey........bila kita boleh keluar bersama......?" Memang setelah membaca cerita-cerita dalam halaman honey batang aku naik steam..........pasal melancap tu jangan cakap lah berapa banyak air aku yang dah terkeluar, tapi setelah melihat gambar Honey, aku terus mengidam benar nak berjumpa dengan pencipta halaman Honey itu sendiri..............ehh, kalau lah aku dapat berjumpa dengan kau Honey, berilah aku satu malam saja bersama kau........boleh aku introducekan kau dengan "John" aku.......

"John" aku ni tak adalah sebesar dalam cerita-cerita kau tu.........cuma dalam 6 inci sahaja, tapi yang penting bukan nya berapa panjang batang yang dimiliki tapi bagaimana batang tersebut digunakan...betul tak Honey? Berbalik kepada cerita fantasy aku..............setelah berpuloh-puloh email aku hantar, dan bergelen gelen terpancut air mani aku membaca halaman cerita seks, kau akhirnya bersetuju berjumpa dengan aku. Pertama kali kita berjumpa, aku tak sangka kau begitu kiut sekali Honey.......lebih kiut dari gambar kau di Web Page kau tu. Kau punya body......jangan cakap lah......seksi beb. Hari tu kau pakai T shirt dan jeans. Jelas aku nampak puting kau menonjol pada T shirt yang nipis tu.....Kau punya punggung ...fulamak, bila aku tengok bontot kau yang seksi tu, John aku sampai terlonjak-lonjak dibuatnya, nasib baik tak terpancut dalam seluar. Setelah berbicara seketika, aku bertanya "Honey..........nak kemana kita hari ini?" Sambil tersenyum kau berkata "Hari ini you boleh bawak I kemana you mau..........tapi you kena janji nak introducekan I dengan John you?" Bila kau berkata begitu, aku apa lagi...terus lah angkut kau balik kat apartment aku...........member dah setuju tunggu apa lagi betul tak?

Sampai sahaja di apartment aku terus mengucup bibir kau yang seksi tu......aku kulum lidah kau sambil menyonyot-nyonyot hujung lidah kau.......aku lihat kau dah mula mengerang, lalu aku buka T shirt kau.............memang seperti aku sangka kau tak pakai coli hari tu.......aku nyonyot puting kau Honey mengalahkan budak kecik hisap tetek. Tiba-tiba kau berkata "I want to see your dick..........." Belum sempat aku buka seluar, tangan kau dah menzipkan jean aku sampai melompat keluar John aku........batang aku punya lah steam sampai berdenyut- berdenyut di buat nya. Aku lihat dah terkeluar sikit air mazi kat hujung batang aku, lalu kau jilat dengan hujung lidah kau............Bila kau mula menghisap kepala batang aku, terasa terkeluar lagi air mazi aku.........separuh kau jilat separuh lagi meleleh jatuh ke telur aku. Tiba-tiba aku terasa lidah kau berada di telur aku, kau jilat dan nyonyot-nyonyot setiap satu daripada telur aku. Daripada telur aku, lidah kau naik semula ke batang aku.........bila aku terasa nak terpancut aku menjerit "Honey, Stop!!!!" Agak nya kau tau aku dah nak terpancut, kau terus bangun dan membuka seluar....................sambil berdiri kau megayakan body kau yang seksi tu sambil berkata "Tunggu apa lagi"

Aku terus bawak kau mausk dalam bilik .................aku baringkan kau terlentang atas katil samibil meletakkan bantal bawah punggung kau yang seksi tu. Aku terus jilat cipap kau yang dah mula basah tu...................aku nyonyot-nyonyot clitoris kau sambil memainkan hujung lidah aku mengusik clitoris kau.....aku gigit-gigit bibir faraj aku......perlahan-perlahan aku gigit dengan bibir kemudian aku lepaskan.......aku masukkan hujung lidah aku dalam lubang faraj kau.........terpancut meleleh keluar air dalam cipap kau. Aku jilat air yang keluar dari cipap kau. Ehmmm...............delicious cipap kau macam rasa cream cheese kat Parkson..............Aku cucuk-cucuk lidah aku keluar-masuk cipap aku.........terasa kau pun naik syok sebab terangkat-angkat punggung kau bila aku jilat cipap kau yang kiut tu.

Daripada cipap, lidah aku naik semula ke clitoris..................kau dah mula meraung "Fuck me, fuck me please..........." Kalau ikutkan Honey, aku memang nak terus fuck kau sampai kau tak boleh bangun.....tapi setelah melihat bontot kau yang seksi tu aku rasa nak jamah punggung kau pulak. Lalu aku pusingkan kau meniarap sambil meletakkan dua bantal bawah peha supaya punggung kau ternaik sedikit. Sambil meniarap, aku perlahan-lahan jilat belakang tengkuk kau yang seksi tu......sambil perlahan-perlahan turun ke punggung, aku ramas-ramas kedua-dua punggung kau tu dengan tangan aku sambil sekali sekala aku menepuk punggung kau yang gebu tu.............aku spread bontot kau sambil ternampak ass hole kau yang coklat kemerahan tu.

Perlahan-lahan aku jilat ass hole kau Honey.........ehmmm rasa kelat-kelat masam. Aku cuba masukkan lidah aku dalam ass hole kau yang ketat tu ......mula-mula kau tak bagi lalu lidah aku turun ke cipap kau yang berair tu, aku cucuk cipap kau dengan lidah aku dan air yang meleleh keluar tu aku tarik keluar perlahan-lahan naik ke ass hole kau. Bila ass hole kau dah basah dengan air cipap kau, aku cucuk ass hole kau dengan satu jari .......keluar-masuk, keluar- masuk, daripada satu jari diganti dengan dua jari.....................Bila aku lihat ass hole kau dah mula relax, aku berkata "Honey..........I nak fuck you dalam ass hole"

Mula-mula aku takut kau tak bagi, tapi bila kau sendiri yang membuka luas kedua-dua ass cheeks kau dengan tangan, aku mula berani....................mula-mula aku sapu air ludah pada John aku supaya ia basah. Kemudian, perlahan-lahan aku masukkan kepala batang aku dalam lubang bontot kau yang ketat tu tu...........fulamak, punya lah ketat!!!! Perlahan-lahan aku masukkan batang aku dalam bontot kau sampai habis enam inci terbenam dalam dubur kau yang ketat tu. Kau punya kemut...........jangan cakap lah, terasa nak terpancut keluar air mani aku dalam ass hole kau. Perlahan-lahan aku tarik keluar habis batang aku dari ass hole kau................aku lihat ass hole kau terkemut-kemut, kembang-kuncup, kembang-kucup. Kali kedua aku masukkan batang aku terasa ass hole kau dah loose sikit lalu aku mula henjut..........mula-mula perlahan lama- lama semakin laju.............

Kemudian aku pusingkan kau mengiring, sambil aku fuck ass hole kau, jari aku bermain-main dengan clitoris kau. Kau mengerang keseronokkan................ahh, oohh, ahh, ooh. Hebat ass hole kau Honey sampai aku tak tertahan terus terpancut dalam ass hole kau. Bila aku tarik keluar John aku dari ass hole, meleleh keluar air mani aku dari ass hole kau.
Honey, begitulah fantasy aku..............

Back to posts
Comments:
[2012-11-29 21:31] Raja sex:

Utk awek yg gatal sex sms or cal aku 0105974330 utk mukah n dalat sarawak saja.

[2012-12-14 23:04] dina:

Lucah melayu lengkap http://www.udahgede.com/kategori/kisah-
lucah-melayu.html

[2013-01-10 07:33] lelaki hebat:

sangap aku..lau ader awek yg solo hello 0127805740


Post a comment






Home
1766 | 13164 | 61987 | 973157
Melayu Story


Cerita XXX
Erotik Cerita
www.ceritagay.sextgem.com
www.lucahstory.sextgem.com
Seronok
© 2012 LucahKu.xtgem
Cerita Lucah Melayu Malaysia
Log in
Sign up
Subscribe
Featured feeds